Kotien sisustaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulemme. Sinusta voi tulla oma sisustustylistisi ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi suunnitteluluokkia yksinkertaisesti tutkimalla luovaa ja taiteellista puoltasi. On aina muistettava, että suuren huoneen tai tyylikkään asunnon takana on perussarja sisustusideoita, jotka eivät tule asiantuntijoilta, mutta kodintekijöiltä ja yksinkertaisilta henkilöiltä kuten kukaan muu. Täydellinen kodityylisi on yhdistelmä muuttuvista kodisuunnittelusuunnista ja kotikavereidesi ainutlaatuisista persoonallisuuksista.

Kaunis koti ei ole pelkästään arkkitehtuuria; se koskee myös sydäntä ja mukavuutta, jonka se tarjoaa perheenjäsenilleen. Kyse on oman levänpesän luomisesta ja ympäröivästäsi asioista, joita rakastat ja nautit eniten.

Seuraamalla näitä asiantuntijoiden kokeilemia vinkkejä kotisi voi olla yhtä kaunis kuin mikä tahansa muu aikakauslehdissä näkyvä suunnittelijakoti. Se voidaan myös muuttaa täydelliseksi kodiksi perheellesi.

Koristele jo olemassa olevilla esineillä

Sinun ei tarvitse käyttää satoja dollareita uusiin kodin huonekaluihin ja koristeluihin. Tee asioita, joita sinulla on kotona. Lehdet ja kirjat, jotka on järjestetty paaluihin tai sijoitettu siististi sohvapöydille ja kirjahyllyille, voivat tarjota loistavan näytön kotona. Näytä väri ja kiinnostavuus tilaasi näyttämällä suosikki matkakirjasi tai jopa reseptikiriasi keittiön näkyvässä nurkassa. Kotona on monia asioita, joita voidaan käyttää – useimpia niistä yleensä huomaamatta – asuintilojen sisustamiseen. Paletit voivat näyttää hyvältä, kun ne on muunnettu hyödyllisiksi säilytyslaatikoiksi tai istumatiloiksi. Voit käyttää jopa vanhoja muurauspurkkeja, nykyään suosikki kodinsisustuksia kodien sisustamiseen.

Mene hillityille rauhoittaville väreille

Elävän värin roiskeet näyttävät viileiltä ja tyylikkäiltä asuinalueidemme sisällä, kun taas rauhoittavat värit sopivat parhaiten kodin tunnelman ja tunnelman rentouttamiseen. Vaalea seinä antaa suuremman ulkonäön mihin tahansa huoneeseen kuin myös pastellivärit. Kodin hillitty värivalikoima antaa huonekalujen ja sisustuksen erottua, kuten kankaassa.

Älä pelkää olla erilainen

Jos haluat mennä eklektiseen ilmeeseen, voit alkaa rikkoa suunnittelustandardeja ja etsiä sitä, mikä on mielestäsi kodin kaunista. Kokeile paitsi värejä myös käyttämiäsi viimeistelyjä ja materiaaleja. Jätä kuitenkin kodin sisustamien tilojen välille aina johdonmukaisuutta, jotta sinulla olisi yhteys talosi alueiden välille.

Tee tilaasi jotain sinusta

Mukauta tilaasi niin, että siitä tulee osa sinua. Kotisi tulisi olla täynnä asioita, joita rakastat ja joilla on yhteys. Voit sisustaa seinän, joka on täynnä matkakuvia, tai maalata katot käsin maalaamalla suosikkimaisemaasi. Se on kotisi, joten sen pitäisi heijastaa vähän kuka olet. Maalaa kaihtimet tai tulosta kuviot niihin. Koristele se sen mukaan, kuinka koet taidetta ja kauneutta, niin kauan kuin tunnet, että esineesi kotona edustaa sinua.