Päätökset, päätökset: Minne yksittäisten matkustajien pitäisi mennä?

Yksittäiselle matkailijalle seuraavan matkan suunnittelu voi olla jännittävä kokemus.

Eikö olisi hienoa käydä yhden matkustajaristeilyllä ja tavata uusia ihmisiä, käydä jännittävissä paikoissa ja pitää hauskaa?

Valittavissa on niin monia vaihtoehtoja.

Minne haluaisit mennä? Mikä paikka vierailla seuraavaksi?

matkustaa Costa Ricaan?
vierailu Eurooppaan?
risteily Jamaikaan?
Mitkä ovat tavoitteesi?

Haluatko rentoutua ja rentoutua ottamaan mielesi pois töistä?
Etsitkö jännitystä ja seikkailua?
Vai onko romanssi joka kutistaa mielikuvitusta?
Jotkut paikat tarjoavat kulttuurikokemuksen, joka ei ole lainkaan samanlaista kuin elämäntyyliisi, mutta joka on täysin tyydyttävää ja jännittävää hemmotella, viedä mielesi uuteen maailmaan. Toiset erottuvat enemmän ihmisistä ja heidän miellyttävistä asenteistaan ​​ja kutsuvasta ilmapiiristään. Lopuksi jotkut saattavat tarjota hienompaa kokemusta seikkailunhaluisemmasta tyypistä:

Siirry Jeep- tai jopa pyöräsafarille (vaihtoehto vain rohkeimmille yksin matkustaville); nähdä villieläimet todella lähikuvassa heidän luonnollisessa ympäristössään.
Mene koskenlaskuun Colorado-joelle Grand Canyonissa muiden yksinäisten matkailijoiden kanssa.
Mene hevosretkelle Argentiinassa sinkkoryhmien kanssa.
Jatka pitkää vaikeaa matkaa jalan pitkin Inkan polkua Machu Picchuun; täydellinen valinta tavata muita ihmisiä, jotka matkustavat yksin.
Joka tapauksessa yksin matkustaminen on mielenkiintoisin tapa matkustaa yksin matkustavalle; aika oppia tuntemaan tykkääsi ja epämiellyttäviä tutkimalla uusia asioita, seuraamalla uusia ihmisiä ja käymällä uusissa paikoissa, joissa et ole koskaan aiemmin ollut.

Jokainen matkakohde voi tarjota jotain ainutlaatuista yksittäiselle matkustajalle.

Ruoka, kieli, maisema ja musiikki voivat kaikki olla osa tulevaa kokemusta, joten tavoitteen mielessä pitäminen siitä, mitä haluat kokemuksesta, voi olla hyödyllistä.

Mutta älä unohda spontaanisuutta. Jos sinulla on äkillinen halu käydä romanttisessa kulttuurissa tai seikkailunhaluisessa maisemassa, yksin matkustaminen voi antaa sinulle enemmän joustavuutta aikataulussasi, samoin kuin viime hetken, hetken kannustin, jännitys kaukaiseen maailmaan.

Kuljetusten ja majoituksen lisäksi on olemassa asioita, kuten historiallisia kohteita, festivaaleja ja lomia, jotka voivat vaikuttaa yksinäisen matkustajan päätökseen. Ja älä unohda, että yksittäinen matkustaja (tietysti yksin matkustettaessa) on sopivimpi löytää romantiikkaa ilmasta kuin perhelomailija.