Haluatko säästää rahaa ja heittää pois kuntoklubin jäsenyyden, johon sinulla on harvoin aikaa? Hyvin menneet ovat päivät, jolloin joudut pääsemään autoosi ja ajamaan kuntosalille saadaksesi hyvän fyysisen harjoituksen. Uusi trendi terveyskuntoon liittyvässä tekniikassa on laajentumassa maata sen jälkeen, kun Nintendo julkaisi heidän Wii-tuotteensa. Käyttämällä liiketunnistinlaitteita ohjaimille ja wii fit tasapainolevyä, Nintendo otti harjoituksen kotonaan uudelle rajoitukselle ja tasolle. Peli- ja viihdeohjelmistokehitysyritysten huomioiminen ei kestänyt kauan. Yksi heistä päätti ottaa Nintendon päänsä ja julkaisi toukokuussa 200 Wii Active -sovelluksen.

Kyseinen Entertainment Arts, Inc. -yritys käytti joitain maailman tunnetuimmista henkilökohtaisista kunto-ohjattajista ja laati yli 20-vuotiaita harjoittelusuunnitelmia ja aikoo marraskuussa julkaista joitain lisäharjoitteluohjelmia.

Sen lisäksi, että säästät rahaa maksamatta kuntosalille kuukausimaksuja, sinun on harkittava myös etuja, joita ei tarvitse maksaa kuntoiluvälineistä. EA Sports Wii Active on hieno, edullinen ratkaisu säästää vähän rahaa ja nauttia ilo työskennellä kodin mukavasti. Mikä tekee tästä suurimman terveyskunto-tekniikan läpimurton tähän mennessä? Ensinnäkin ja ehdottoman tärkeä asia nykypäivän nykyisessä taloudessa on hinta 60 dollaria. Tämä hinta on 1/3 pienempi kuin kilpailijan Nintendo Wii Fit. Toiseksi, sen mukana tulee lisävarusteita, jotka auttavat sinua harjoituksissa ja liikuntasuunnitelmissa. Kolmanneksi, voit valita erilaisia ​​pelejä ja aktiviteetteja tylsyyden ja monotonisen toistumisen estämiseksi. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit mukauttaa jokaisen treenausrutiinisi ja hankkia oman henkilökohtaisen valmentajan, joka pitää sinut motivoituneena ja määrätietoisena saavuttamaan kuntotavoitteesi.