Teknologian hallinnan MBA viittaa ohjelmaan, joka opettaa opiskelijoille tietotekniikkajärjestelmien ja yritysinfrastruktuurin hallinnan tapoja. Opiskelijat oppivat myös, kuinka he voivat keskustella teknologisista ongelmista ja innovaatioista kollegoiden kanssa, jotka eivät ole tietotekniikan taitajia, jotta he voivat saada viestinsä eteenpäin. Jos otat MBA-tekniikan hallintaan verkossa, ohjelman suorittaminen vie 2 vuotta. Niille, jotka haluavat saada tutkinnon nopeammin, on mahdollista, että vain ohjelma olisi paljon laajempi kuin kiihdyttämätön ohjelma.

Verkkoteknologian hallinnan MBA-ohjelmassa ohjelmaan sisältyy kursseja, kuten esimiesten tietojärjestelmiä, operaation johtamista, globaalin liiketoiminnan päätöksentekoa ja markkinointianalyysia, lukuun ottamatta ryhmäviestinnän, liikelaskennan ja tekniikan aiheita. Tunnit keskittyvät yleensä teknisiin kursseihin ja yrityskursseihin. Sillä välin ohjelma kannustaa opiskelijoita ottamaan harjoittelupaikkoja.

Ohjelma avaa sinulle useita tietotekniikan työpaikkoja. Alat, joihin tutkinnon suorittaneet voivat tutkia, ovat verkkoturvajärjestelmät, tietotekniikka, teknologian hallinta tai jopa tekninen tuki. Esimerkkejä suosituimmista tehtävistä, jotka tutkinnon suorittaneet valitsevat, ovat teknologiapäällikkö, teknologiajohtaja, vanhempi liiketoimintaanalyytikko, tietokonsultti ja projektipäällikön ohjelmistokehitys.

Työnäkymät ovat runsaat ja niitä tarvitaan kaikkialla maailmassa. Online-tekniikan hallinnan MBA-tutkinnon suorittanut voi ansaita jopa 75 000–95 000 dollaria vuodessa. Palkkaan vaikuttavat eri tekijät, kuten valmistunut MBA-ohjelma, asiaankuuluva työkokemus, organisaation koko ja työpaikka. Yhdysvaltain työvoimatoimiston mukaan tietotekniikan, tietokantojen hallinnan, tietokonetuen ja verkkojärjestelmien työllisyyden odotetaan kasvavan 12 prosentilla 10 vuodessa. Tämän uran kasvun odotetaan kasvavan nopeasti maissa, jotka laajentavat tietojärjestelmiään nopeasti, kuten Intiassa ja Kiinassa.