Jokaiseen matkaturvallisuuteen liittyvään kysymykseen ei koskaan saada kattavaa, kattavaa ja konkreettista vastausta. muuttujia on aivan liian paljon. Nämä jatkuvasti muuttuvat tekijät tekevät myös matkustamisesta niin jännittävää. Et koskaan tiedä mitä odottaa. Siksi on tärkeää varautua näkökohtiin, joita voimme hallita, etenkin yksin matkustavana naisena.

Ensin on tarpeen tunnistaa matkustajien kattavat tärkeimmät riskit (ei erityisessä järjestyksessä);

• Ajoneuvovälikohtaus
• Rikos
• Väkivaltainen hyökkäys
• Terveyskysymykset ja sairaudet
• Rantaan liittyvät tapaukset, esim. Vuorovedet
• Palohuoneistot / yökerhot jne
• Matka merellä

Nämä riskit pätevät sekä miehille että naisille. Joten mihin riskeihin naiset ovat alttiimpia? Mielestämme kaksi riskiä, ​​että naismatkailijoilla on lisääntynyt mahdollisuus tulla uhreiksi miesparien kanssa, ovat;

• Rikos
• Väkivalta (mukaan lukien seksuaalinen hyökkäys)

Miksi rikollinen?

Hyvin yksinkertaisesti suurin osa rikollisista yrittää keskittyä havaittuihin ”helpoihin” kohteisiin. Yleisesti oletetaan, että naiset eivät yritä taistella takaisin ja / tai kykenevät vähemmän puolustautumaan. Naisista tulee myös helppoja kohteita, koska suurimmalla osalla naisia ​​on laukkuja tai käsilaukkuja, jotka ovat rikollisten tavoitettavissa.

Miksi väkivalta (mukaan lukien seksuaalinen hyökkäys)?

Suurin osa miesten naisiin kohdistuvista väkivaltaisista hyökkäyksistä on usein seksuaalista. Jotkut motiivit näihin hyökkäyksiin johtuvat henkilökohtaisista valituksista, hallintaan liittyvistä kysymyksistä ja sosiaalisista häiriöistä. Valitettavasti motivaatiot voivat myös olla luonteeltaan puhtaasti opportunistisia ja poikkeavia. Siksi ihmisen turvallisuudelle on elintärkeää poistaa nämä rikollisille havaitut “mahdollisuudet”.

Säännöistä tulee aina poikkeuksia, mutta nyt kun olemme yksilöineet kaksi pääaihetta, jotka asettavat naismatkustajat suurempaan vaaraan, voimme nyt keskittää pyrkimyksetmme näiden lisääntyneiden uhkien poistamiseen.

Miksi lisääntynyt riski yksin naismatkustajille?

Jos rikollinen tai hyökkääjä aikoo tehdä rikoksen, he todennäköisesti yrittävät löytää kohteen, joka on yksin ilman ‘varmuuskopiota’. Rikolliset ovat luonteeltaan saalistajia, ja ne keskittyvät yleensä “helppoihin kohteisiin”. Seksuaaliset saalistajat saattavat keskittyä naisiin, joiden oletetaan olevan ketään heistä ”kadonnut heistä” tai tarkistavan heidät.

Minimoi riski

Tunnistaaksemme naismatkustajien tärkeimmät riskit ja tunnistaaksemme nämä erityisriskit yksin tapahtuvien naismatkojen aikana, voimme mukautua ja minimoida mahdollisuudet kohdata nämä uhat. Tämä on matkaturvallisuuden taustalla oleva pääperiaate. Tunnista uhka tai vaara varhaisessa vaiheessa ja valmistele vastaavasti riskin minimoimiseksi. Temppu ei ole matkojen välttäminen, vaan yksinkertaisesti valmistautuminen ja sopeutuminen matkustamiseen yksinpuolisena naisena turvallisuuden maksimoimiseksi.

Valmista, mutta älä estä

Jokaisen sekä miehen että naisen matkustajan tulisi valmistautua ennen matkaa. Kaikkialla on uhkia, jotka voivat vaikuttaa matkustajiin – miehiin, naisiin, yksilöihin tai ryhmiin. Pitäisikö näiden mahdollisten vaarojen estää meitä matkustamasta? Ehdottomasti ei! Se, minkä näiden potentiaalisten vaarojen pitäisi tehdä, motivoi meitä omasta turvallisuudestamme vastuussa olevina yksilöinä valmistautumaan vastaavasti ja kouluttautumaan ennen kuin aloitamme seikkailumme.

Kirjoittaja on Explorer Travel Securityn perustaja. Tämä on dynaaminen ja huippuluokan matkailualan yritys, joka on omistettu matkustusturvallisuuteen ulkomailla olevien yksilöiden, ryhmien ja yritysten turvallisuudelle. Se on täyden palvelun yritys, joka tarjoaa räätälöityjä koulutuskursseja, toimeenpanosuojaa, globaalia pelastusta, eliitin matkavakuutuksia sekä elektronisia seuranta- ja turvaratkaisuja.