Jos etsit lisäarvoa kotiisi, olipa kyse sitten siitä, että se tulee täydellisemmäksi tarpeitasi, tai koska sinulla on aikomus myydä se, niin et halua sijoittaa rahaa kodin uusintaprojektiin, jolla on alhainen sijoitetun pääoman tuotto . Kuitenkin sen määrittäminen, mitkä uusintaprojektit tuovat suurimman potkun lahjallesi, saattaa olla haaste – etenkin jos budjetti on rajoitettu!

Viime vuosina asunnonomistajat ovat etsineet tapoja antaa kodilleen uuden ilmeen – mutta kaikilla päivityksillä ei ole sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Tässä on joitain tärkeimmistä kodin uusintaprojekteista korkean sijoitetun pääoman tuottamiseksi.

· Maisemasuunnittelu – Vaikka tosiasiassa ei ole rakennustyyppisiä kodin uusintaprojekteja, tutkimukset ovat osoittaneet, että pihat, joissa nurmikkoa on hyvin hoidettu ja loogisesti asetettu, voivat tehdä valtavan eron kodin jalkakäytävässä ja siten kuinka paljon voit lisää kotisi omaa pääomaa.

· Uusi katto – Haluatko saada jopa 105%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentin kodin uusintaprojektissa? Keskustele sitten paikallisen katontekijän kanssa kodin katon päivittämisestä. Vaikka uusi katto ei välttämättä ole seksikkäin kodin uusintaprojekti, se on korkealla tuotolla!

· Parkettilattiat – Nämäkin tuovat valtavan sijoitetun pääoman (ROI) – itse asiassa se on melkein 100%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentti – ehkäpä enemmän, jos päätät tehdä työn itse tai satut huomaamaan, että väsyneiden mattojen alla sinulla on upea lehtipuu, joka vain odottaa uusintaansa .

· Patio tai kansi – Paranna asuintilaa ja viihdyttävää tilaa lisääen samalla kodin arvoa. Valitse pitkäikäisyys tunnetuista rakennusmateriaaleista ja saat enemmän vastinetta sijoituksellesi.

· Ovet – Oven päivittämisestä turvallisempaan, turvallisempaan vaihtoehtoon, kuten teräksinen sisäänkäyntiovi, vanhojen vanhentuneiden autotalliovien korvaamiseen uudemmille, paremmilla ominaisuuksilla ja enemmän eristyksellä, kodin ovien laadun parantamisella voi olla merkittävä merkitys kotisi arvo.

· Keittiön uusinta – Pieni keittiön uusinta, esimerkiksi uudet työtasot tai kalusteet, voi parantaa kodin jälleenmyyntiarvoa jopa 80 prosentilla.

· Kylpyhuoneen uusinnat – Tämä on erinomainen tapa palauttaa kiinteä ROI. Kodin uusinta, johon sisältyy kylpyhuoneen päivittäminen uusilla kalusteilla, valaistuksella ja turhuudella, tai ehkä uuden kylpyhuoneen lisääminen kodin ulkoasuun, on loistava tapa parantaa kodin jälleenmyyntiarvoa ja asuintilaa. On huomattava, että et halua kuitenkaan tehdä suuria muutoksia, koska niillä voi joskus olla kielteisiä vaikutuksia tai niillä ei ole yhtä korkea sijoitetun pääoman tuottoprosentti.

Kodin uusinta voi olla hauska projekti riippumatta siitä, parannatko jälleenmyyntiarvoa tai yksinkertaisesti tehdäksesi kodistasi tarpeitasi paremman. Jos sinulla on kysyttävää kotisi jälleenmyyntiarvon parantamisesta, sinun on nyt keskusteltava paikallisen kodinsisustusta tekevän ryhmän kanssa ja aloittakaa kotisi suunnittelussa, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.