Oikea varainhoito – miljoonat ja miljoonat kuluttajat houkuttelevat eniten ympäri maailmaa. Tämän kovan talouden edessä on vaikeampaa kuin koskaan hallita taloutta. Mutta hieno uutinen on, että vakaan rahoitussuunnitelman laatimisesta tulevaisuudellesi on tullut edullisempaa ja saavutettavissa olevaa. Yksityishenkilöille tarjotaan ilmaiseksi verkossa henkilökohtaisia ​​online-työkaluja, joiden avulla he voivat hallita talouttaan paremmin. Nämä ovat tehokkaita välineitä tullakseen taloudellisesti vakaiksi samalla kun säästät itsesi joutumisesta velkaongelmiin.

Nykyaikana jokaisen yksityiskohdan seuraaminen on melko vaikeaa ja vielä vaikeampaa, kun kyse on rahasta. Siksi avun saaminen henkilökohtaisista online-rahoitustyökaluista kuulostaa erittäin hyödyltä. Lisäksi nämä työkalut ovat ilmaisia ​​ja erittäin käteviä. Rahavirtojen ja -virtojen laskeminen voidaan tehdä helposti kotisi mukavuudesta tietokoneelle päin.

Henkilökohtainen rahoitus on menetelmä, jolla seuraat taloutta virtaviivaisemmalla tavalla. Koska jokainen menojen yksityiskohtainen luetteleminen paperille ei toimi enää enää hyvin, verkosta löydetty henkilökohtainen rahoituslaite antaa paljon suuremman ja paremman avun.

Seuraavat ovat joitain parhaimmista henkilökohtaisten online-rahoituksen online-työkaluista budjetoinnista luotto-pistemäärien tarkistamiseen, joita tarjotaan ilmaiseksi yksityisille:

Rahan budjetointi

1.) Rahapaja.com

· Mint.com on yksi suosituimmista ja suosituimmista ilmaisista online-henkilökohtaisen rahoituksen välineistä. Yli 8000 rahoitusyhtiöyhteydellä maailmanlaajuisesti tämä online-väline tarjoaa laajan valikoiman ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä työkaluja.

· Kun olet rekisteröinyt tilin, saat 100-prosenttisen pääsyn koko rahoihisi, kuten luottokortteisi, ruokalaskut, lainat ja muut henkilökohtaiset kulut.

· Se tarjoaa erittäin yksityiskohtaisen seurantaohjelman kaikesta, joka jatkuu rahoituksen suhteen – asioista, joihin kulutat rahaa, kuinka paljon kuukausittaisia ​​säästöjä sinulla on, sekä sijoituksen tuloksellisuudesta.

· Automaattiset hälytykset annetaan sinulle myös tekstiviestin tai sähköpostin välityksellä, varsinkin kun olet kortin luottorajan saavuttamisen sipulin päässä tai jos pankkitililläsi on talletettu liian vähän rahaa.

· Näiden palvelujen lisäksi tämä online-työkalu voi näyttää myös budjettikaaviot ja taulukot, jotka opastavat budjetoimaan jokaista kustannusluokkaa.

2.) Wesabe

· Wesabe.com on verkkosivusto, joka tarjoaa vahvoja varainhoidon välineitä samalla kun tuo sosiaalinen verkostoituminen on houkutteleva, koska se tarjoaa aktiivisen foorumin asiakkaille, jotka etsivät tukea ja rohkaisevat toisiaan rahapoliittisten tavoitteidensa saavuttamiseksi.

· Koska se on käytännöllisempi verkkosivusto verrattuna rahapajaan, voit valita, panee pankkitili tai luottokorttitietosi itse. Koska tätä ei tehdä automaattisesti, suojaat henkilöllisyyttäsi ja tärkeitä tietoja, kuten tilinumeroita ja salasanoja, paremmin.

Taloudelliseen suunnitteluun

3.) Buxfer

· Verkkosivustolta löytynyt yksinkertaisempi ja vähemmän päivitetty ilmainen online-henkilökohtaisen rahoituksen työkalu, se on paras ihmisille, jotka etsivät turhaa rahoitussuunnittelun välineitä.

· Kuitenkin se, että se erottuu muiden online-rahoitussuunnittelulaitteiden joukosta, on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Buxfer on varustettu vaiheittaisella opastuksella, helppo ymmärtää ohjeita ja nopea tilin perustaminen.

Sijoitusten seurantaan

4.) Sosiaaliset suositukset

· SocialPicks.com on yrityspohjainen verkkoyritys, joka keskittyy enemmän henkilön sijoitusten seuraamiseen. Se tarjoaa itsenäisen palvelun, jonka avulla pääset helposti omaisuutesi suorituskykyyn samalla kun voit vertailla muita sijoittajia. Taloudellista neuvontaa annetaan myös auttaaksesi sinua markkinoimaan sijoituksesi paremmin.

Luottopisteiden tarkistamiseksi

5.) CreditKarma.com

· Toimii aivan kuten luottotulostoimistosi yritys, tämä verkkosivusto tarjoaa sinulle päivitetyn tilan luottotuloksestasi. Lisäksi annetaan neuvoja siitä, kuinka voit parantaa luokitustasi, sekä vinkkejä siitä, kuinka voit korjata arvosanan häiriöillä.

· Ainoa tärkein ero on, että sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietojasi. Ainoa mitä sinun on kirjoitettava, on nimesi, osoitteesi ja SSS (Social Security Number).

Henkilökohtaiset online-rahoitustyökalut ovat hienoja välineitä pitää itsesi ajan tasalla talouden nykytilanteesta ja auttaa samalla tekemään rahoitussuunnittelusta tehokkaampaa ilman pelkoa huijauksesta.