Muotikorut alkoivat muodina koruista, jotka oli liitetty erilaisiin dramaattisesti koristeellisiin teatteripukuihin, joita kutsuttiin pukukoruiksi ja jopa tahnakoruiksi. Ainakin vuosien ajan materiaalivalikoimaa käytettiin kuitenkin erittäin ainutlaatuisten ja upeiden korukappaleiden muokkaamiseen. Joitakin muotikorujen valmistukseen hyödyllisiä metalleja olivat nikkeli, tina, messinki ja lyijy. Sterlinghopea, hopea ja kulta voidaan galvanoida muihin metalleihin, kuten kupariin tai messinkiin, tarjoamalla arvokkaampien kappaleiden ulkonäkö, samalla kun ne ovat edullisia. Muun tyyppisiä muotikorujen materiaaleja voivat olla puu, lukiitti, strassit tai simuloidut jalokiviä, puolijalokiviä sekä erilaisia ​​kiteitä ja laboratorioiden luomia jalokiviä.

Koska yleisö etsii koruja, jotka ovat muodikkaita kuuluisuuksille, monet korujen suunnittelijat luovat säännöllisesti halvempia muotikoruja, jotka ovat ulkonäöltään samanlaisia ​​kuin kuuluisuuksien käyttämät suunnittelijakorut. Tämä tarkoittaa, että vaikka valtaosalla ei ehkä ole varaa tällaisiin ylellisiin suunnittelijabrändityyppisiin korutyyppeihin, he saattavat löytää suunnittelijajäljentävyytensä lompakkoystävällisemmäksi. Tutustu esimerkiksi nykyään monien suosittujen muotilehtien sivuille. Löydät tuotevalikoiman sekä vaatteiden että korujen näyttelyesineistä, jotka ovat ulkonäöltään samanlaisia ​​kuin kalliimmat mallit jokapäiväisen yksilön budjetissa.

Parasta muotikoruissa on, että voit helposti ostaa paljon enemmän koruja kohteliaisiksi kaikille pukeutumisellesi, koska se on niin halpaa. Lisäksi, kun ostat muoti koruja, ei tarvitse murehtia vakuutuksen ostamisesta, kuten kalliiden suunnittelijakorujen kanssa. Se sijaitsee helposti valtakunnallisesti erilaisissa tavarataloissa ja alennusmyymälöissä. Vaikka olet aina varma, että löydät juuri oikeat mallit ja tyylit, jotka ovat häikäiseviä verrata suunnittelijakoruihin, murto-osa hinnasta, kun ostat muoti korujasi verkossa.

Oikein huolehtiminen muotikoruistasi

Nauttiaksesi muotikorujesi pitkästä elämästä, vaikka se olisi halvempaa, sinun on huolehdittava siitä kunnolla, jotta varmistetaan sen uutuus ja silmiinpistävä kauneus. Voit pidentää muotikoruidesi käyttöikää koskaan kastelemalla niitä. Pitämällä se mukavana ja kuivana tarkoittaa sen ottamista pois uimiseen tai uimiseen, koska kosteus voi aiheuttaa sen värien muuttumisen tai jopa ruosteen. Itse asiassa on parasta olla käyttämättä muotikorujasi jatkuvasti, vaan sinun on käytettävä niitä satunnaisesti ja otettava sitten pois, koska kehomme happamuus voi aiheuttaa värimuutoksia muotikoruissa. Muista, että se pysyy kauniina pidempään huolehtimalla siitä kunnolla.

Jos jätät sen pidemmäksi ajaksi, muotikorut voivat muuttaa värejä kehomme happamuuden vuoksi. Muotikorut ovat kauniita, halvempia ja kestävät yllättävän kauan, jos niistä huolehditaan kunnolla.