Termi ‘globaali kylä’ on kehitetty kuvaamaan tarkoin, mitä tekniikka (ja tieto) on tehnyt maailmalle tänään. Teknologian ilmentymiä on liian paljon mainitsemista varten. Tällä hetkellä me kaikki hengitämme, syömme, nukumme, ajattelemme ja unelmoimme tekniikkaa. Se on infusoinut perusteellisesti itsemme tietoisuuteen sekä alitajuiseen. Sen tarjoama loputon tietovirta on valaistanut elämäämme ymmärrettävyyden ulkopuolella. Yritys ymmärtää tekniikkaa johtaa moniin arvoituksiin ja arvoituksiin. Yksinkertaisesti sanottuna suurin osa tekniikan havainnoista täyttää meitä pelottelusta ja on ymmärrettävissä. Objektiivinen tekniikan analysointi voi olla vaikeaa yksilöllisten erojen vuoksi. Tähän kysymykseen on kuitenkin yritettävä vastata. Miljoonan dollarin kysymys, joka viittaa kaikkien mieliin. Kuinka tekniikka on vaikuttanut nykyaikaiseen ihmiseen?

Ilman sanojen jauhamista ja subjektiivisuuden välttämistä vaikuttaa kohtuulliselta todeta, että se on parantanut elämää hyväksi. Matkapuhelimien tulo on helpottanut viestintää sanoen. He ovat myös siirtäneet yritysmaailmaa eteenpäin useita satoja vuosia. Voidaan myös tutkia tekniikan vaikutusta terveyteen, liikenteeseen, koulutukseen ja muihin tärkeisiin aloihin. Ei ole kiistatonta tosiasiaa, että me kaikki elämme paremmin, olemme mukavammin itsemme kanssa ja että heillä on paremmat tiedot. Nämä ovat teknologian vahvoja puolia, ja ne ovat tietysti liian hyviä huomioimatta. Internetiä pidetään kiistatta suurimpana teknologian innovaationa. Hämmästyttävää, se on kiistanalaisin. Se, mitä Internet on saavuttanut, on huomattavaa. Se on tuonut miljardeja ihmisiä yhdellä napsautuksella itsestään. Tietojen jakaminen tapahtuu jaetuissa sekunnissa Internetin avulla. Syy, miksi tämä hämmästyttävä keksintö herättää paljon kiistoja, on kenenkään arvaus.

On tullut räikeää, että tekniikka on täällä pysyäkseen. Kysymystä sen hyväksyttävyydestä ei ole olemassa, koska näyttää siltä, ​​ettei kukaan voi tehdä ilman sitä. Paras tapa nähdä se on kaksiteräinen miekka. Vaikka hyväksytään, että esimerkiksi laskimet auttavat valtavasti ja ovat kuljettaneet ihmismielen pidemmälle kuin voidaan kuvitella, olisi totta sanoa, että ne ovat tehneet meistä kaikista laiskoja. Huolimatta kaikesta hyvästä, jonka voimme saada Internetistä, sen avoin pääsy kaiken tyyppisiin ja muotoisiin tietoihin on tehnyt maailmalta paljon vaarallisen asumispaikan. Se on paljastanut teini-ikäiset asioista, jotka ovat ikäänsä ja ymmärrystään korkeampia. Tämän vaikutus yhteiskuntaan on ilmeisesti kielteinen. Kaiken sulkemiseksi jokaisen ihmisen tulisi yrittää ymmärtää, mitä tekniikka tarkoittaa. Hyödyllisten ja positiivisten löytöjen tulee olla päättäväisiä. Hyödynnä niitä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle, ja hylkää muut. Poimi jyvät ja heitä peippi pois.