Oman yrityksen perustaminen on kuin kappaleiden koottaminen tuotantolinjalle. Joten mitä tarvitset oman yrityksen perustamiseen? Alla on opas yrityksen perustamisesta askel askeleelta:

Vaihe 1

Sinun on ensin ohjelmoitava ajattelutavasi positiiviseen tilanteeseen. Tämä saavutetaan paremmin merkitsemällä selvästi tavoitteesi ja kuinka aiot saavuttaa tavoitteesi näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Selkeästi määriteltyjen tavoitteiden saavuttaminen auttaa sinua keskittymään menestymään yrityksessäsi. Jos kohtaat väliaikaisia ​​hikoituksia, yritä keskittyä lopputuloksiin pitääksesi motivoituneena.

Asettaen itselleni keskittymisen keskittyä asettamaan itselleni viikoittaiset tavoitteet ja yrittää välttää pienet häiriötekijät, jotka vievät huomioni tavoitteiden saavuttamisesta.

Vaihe 2

Seuraava osa prosessia on päättäminen, mitä tuotetta tai palvelua aiot myydä, koska se itse asiassa määrää, tarvitsetko tiloja ja henkilökuntaa vai ei. Epäilemättä tiili- ja laastiliiketoiminta on kalliimpaa perustaa ja ylläpitää, koska niihin liittyy toimitilat, palkat, vakuutukset ja usein suuret varastot. Yksi tapa vähentää yrityksen perustamiskustannuksia on ajamalla yritystä kotoa, mutta sen määrää suurelta osin aloittama yritys, koska jotkut yritykset tarvitsevat toimitilaa ja henkilöstöä.

Olen onni, että pystyn johtamaan molempia nykyisiä yrityksiäni kotoa, kun taas aloittaessani ensimmäisen yritykseni, nimittäin lähikauppaketjun, tarvitsin selvästi toimitiloja.

Vaihe 3

Kun olet päättänyt, minkä yrityksen aloitat, sinun on päätettävä yrityksesi nimestä. Hyvän nimen luominen yrityksellesi on tärkeää. Kun valitset yrityksen nimeä, on tärkeää varmistaa, että nimeä ei ole jo käytetty, muuten sinut voidaan nostaa oikeuteen.

Olen henkilökohtaisesti ajatellut, että yrityksellesi valitsemasi nimen tulisi heijastaa mitä yrityksesi kyse on. Kuitenkin monet menestyneet yritykset ovat saaneet valtavaa menestystä etuyhteydettömistä kauppanimistä liiketoiminnassaan … Apple on loistava esimerkki tästä! Vielä on epäselvää, miksi Steve Jobs valitsi tämän nimen, mutta jotkut uskovat, että sen on ehkä ajateltu hänen työskennellessään yhteisötilalla tai rakkautensa Apple-levyjä kohtaan.

Kun olet valinnut nimesi, sinun on rekisteröitävä se Yritystaloon, jos aiot olla osakeyhtiö.

Vaihe 4

Riippumatta siitä, aloitatko verkkoyrityksen tai tiili- ja laastin, on tärkeää luoda verkkosivusto ja verkkotunnus yrityksellesi. Verkkosivusto on mahdollista luoda melko halvalla (usein alle 70 puntaa, jos käytät sanapuristusta).
Tämän jälkeen sinun on ostettava verkkotunnus käytettäväksi verkkosivustollasi. Sinun on uusittava tämä verkkotunnus säännöllisin väliajoin, riippuen siitä, minkälaisia ​​järjestelyjä teet hosting-yrityksen kanssa.

Vaihe 5

Seuraava vaihe prosessissa, kun aloitat liiketoiminnan, on tuotteidesi tai palveluidesi markkinointi mahdollisimman edullisesti ja tehokkaasti. Loppujen lopuksi ei ole mitään syytä omistaa omaa yritystäsi, jos et houkuttele asiakkaita ostamaan sinulta.

Jos budjettisi sallii maksetun mainonnan, kuten bannerimainonnan, on tärkeää varmistaa, että valitset sopivimman paikan mainostamiseen esimerkiksi Jos sinulla on yritystä kotona, varmista, että valitset sivuston, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat työskennellä kotoa esimerkiksi yrittäjälehtiä ja varmista, että banderolli on sijoitettu parhaalle sivulle, nimittäin mielenkiintoiselle sivulle, jonka ihmiset vievät tarpeeksi aikaa selataksesi ja huomataksesi mainostasi.

Jos sinulla ei ole budjettia uuden yrityksen markkinointiin, niin sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook, Twitter ja Pinterest, tarjoavat hienoja ilmaisia ​​tapoja markkinoida yritystäsi.

Muita ilmaisia ​​tapoja markkinoida uutta yritystäsi ovat videomarkkinointi, blogointi ja artikkeleiden kirjoittaminen. Voit myös julkaista lehdistötiedotteen saadaksesi ihmiset tietoiseksi uudesta yrityksestäsi.

Vaihe 6

Lopuksi sinun on palkattava kirjanpitäjä, joka pystyy tarjoamaan sinulle arvokkaita neuvoja, mukaan lukien kaikki tapoja, joilla pystyt kompensoimaan yrityksen perustamiskustannukset. He voivat myös käsitellä tilinpäätöksesi ja palautuksesi puolestasi.

Nämä kuusi seikkaa ovat mielestäni tärkeimpiä asioita, jotka sinun täytyy perustaa oma yritys.

On tärkeätä ymmärtää, että kaikilla yrityksillä ja yrityksillä on sama järjestelmä, mikä erottaa heidät siitä, kuinka ne onnistuvat erottumaan kilpailijoidensa yläpuolelle. Kun omistat omaa yritystäsi, niin sinäkin onnistut, nimittäin valitsemalla kysytty tuote tai palvelu ja brändämällä ja markkinoimalla tuotteitasi erottuaksesi muusta.

Nimeni on Roy Derrick ja minulla on yli 20 vuoden kokemus oman yrityksen johtamisesta. Olen vuosien mittaan perustanut ja myynyt useita menestyviä yrityksiä, mukaan lukien vähittäiskauppaketju ja rakennusyritys.