Jos yrityksesi etsii tai on hylätty pienyrityslainaa, vakuudetonta luottolimiittiä, vakuudetonta yritysrahoitusta tai muuta lyhytaikaista yritysrahoitusta käytettäväksi “käyttöpääomana”, olet ehkä kuullut luottokortin saamisesta ( CCRF) – mutta et ole aivan varma, mikä se on. CCRF on vaihtoehtoinen rahoitusratkaisu, jota monet nykyiset yritykset voivat käyttää, kun he eivät ole oikeutettuja perinteiseen pankkirahoitukseen.

Luottokorttiluoton rahoitus on nopea, helppo ja kätevä tapa hankkia käyttöpääomaa tai lyhytaikaista yrityslainaa yritykselle, joka on hyväksynyt luottokortit maksuina tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​vähintään viimeisen kuuden kuukauden ajan. Valitettavasti sitä ei ole saatavana aloituslainoihin, aloitusrahoitukseen, uusiin yrityslainoihin, kuten myöhemmin tässä artikkelissa selitetään.

Monet yritysomistajat eivät kuitenkaan vieläkään täysin ymmärrä eroa kauppiaan käteisvarojen ennakkomaksujen (tai liiketoiminnan käteisvarojen ennakkomaksujen) ja luottokortilla saatavan rahoituksen välillä. Syynä on, että ne ovat hyvin samankaltaiset kelpoisuusvaatimuksissa, maturiteetissa ja takaisinmaksutavassa – mutta ne ovat erilaisia.

Vaikka molemmat tunnetaan luottokortin saamisten rahoituksen muotona, ensisijainen (ja tärkein) ero on; Merchant Cash Advance (MCA) on tulevaisuuden luottokorttisaatavien todellinen “osto” diskonttokorolla. Se on vakuudetonta rahoitusta, mutta sitä ei luokitella lainaksi. Paljon kuin “myyntisaamisten rahoitus”, sama käsite, ts. yrityksesi myy myyntisaamiset alennuksella käteisellä, jota tarvitset nyt, ja sitoudut palauttamaan varat tulevaisuuden tuloista. Koska kyseessä on tulevaisuuden luottokorttimyynti, rahoitusta tarjoavan yrityksen ei tarvitse antaa vahvistettua korkoa. Itse asiassa he eivät voi edes soittaa siihen, mihin peritään korkoa, sitä kutsutaan “rahan kustannukseksi”, ja veloitettu summa voi vaihdella yrityksesi kanssa liittyvien tekijöiden perusteella. (Näistä tekijöistä keskustellaan toisessa artikkelissa, joka liittyy nimenomaan kauppiaan käteisvarat).

CCRF: n avulla yritys käyttää edelleen tulevaa luottomyyntiä perustana, jolla lainanantaja määrittää rahoituksen määrän, mutta ero on siinä, että CCRF on todellinen säännelty “yrityslaina” ja sellaisena pätevyydet ovat hiukan enemmän mukana, mutta kustannukset ovat yleensä 50-80% vähemmän kuin useimmat MCA: t.

Yrittäessään turvata minkä tahansa tyyppistä yrityslainaa, vakuudetonta yritysluottoa tai yrityksen rahoitusta monet uudet pienyritysten omistajat yrittävät saada CCRF: n tarjoamiensa säästöetujen vuoksi. Itse asiassa monet omistajat, joilla on tällä hetkellä MCA, käyttävät CCRF: ää maksaakseen nykyisen ennakkomaksun, koska he voivat säästää rahakuluihin.

Toinen CCRF: n etu on, että useat yritykset eivät ensimmäisen vuosien aikana pysty luomaan luottohistoriaa, jota pankit vaativat saadakseen lainaa. CCRF: n myötä maksun suorittamisen yhteydessä yrityksen omistaja voi varmistaa, että vakuudettomalle yrityslainalle suoritetut maksut ilmoitetaan luottolaitoksille siten, että takaisinmaksuhistoria on tehty. Tämä voi parantaa luotto-pisteet ja mahdollisesti auttaa tulevissa pankkilainahakemuksissa. Lisäksi voi olla veroetuja, jotka kirjanpitäjäsi voivat tuntea korkojen maksamisessa ja niin edelleen.

Sekä CCRF: llä että MCA: lla saamasi rahoituksen määrä riippuu kuukausittain käytetystä luottokortin myynnistä. Rahoitus on yleensä 100–150% kuukausittain käytetystä luottokorttisi keskimääräisestä myynnistä. Esimerkiksi, jos yrityksesi kuukausittainen Visa / MasterCard-myynti on keskimäärin 10 000 dollaria, lainanantajat voivat rahoittaa 10 000 dollaria jopa 15 000 dollariin tavanomaisilla kuuden tai kahdentoista kuukauden ehdoilla. Muista, että tämä vakuudeton yrityslaina on lyhytaikaista käyttöpääomaa, joten älä odota 36 tai 60 kuukauden maksuaikaa.

Pätevyyden hankkimiseksi yrityksesi on käsiteltävä vähintään 3000 dollaria Visa / MasterCard-tapahtumista kuukausittain viimeisen kuuden kuukauden ajan, oltava toiminut vähintään yhden vuoden ajan, vähintään FICO-pistemäärän vähintään 540, vähintään yhden vuoden jäljellä yrityksesi vuokrasopimus tai kiinteistön omistaja eikä avoimia konkursseja, sulkemisia tai panttioikeuksia (jotkut panttioikeudet, joilla on maksusuunnitelma, saattavat olla kunnossa). Vakuutta ei vaadita, ja eräpäivä on yleensä kuusi-kaksitoista kuukautta.