Kun matkustat vauvan kanssa tai edes käydään ystävien tai perheen kanssa päivällä, huomattava joukko ihmisiä ei silti käytä matkasänkyä.

Mahtaapa sitten nukkumista vauvojen kanssa sängyissään tai käyttää muiden ihmisten vauvansänkyjä – joita molemmat ovat pikkulasten kuolemien tutkimuksen säätiön mielestä hyviä -, yhä suuri joukko ihmisiä ei käytä välttämättömiä esineitä vauvasi onnellisuuteen ja turvallisuuteen .

Ja sen ei tarvitse olla kallista. Perusmatkasänky voi maksaa vain 25 puntaa ja tukee sinua ja vauvaasi vuosien ajan.

Turvallinen paikka vauvallesi nukkumaan

Matkasängyn tärkein etu on, että se antaa vauvallesi turvallisen ja tutun nukkumaan, kun olet poissa kotoa.

Vanhempina me kaikki ymmärrämme, kuinka tärkeätä on, että vauvasi saavat säännöllistä ja laadukasta unta, mutta uni nukkuu eniten silloin, kun olet poissa kotoa – aikaa, jolloin haluat, että vauvasi nukkuu paremmin kuin koskaan. .

Tärkein syy vauvojen ei nukkumiseen, kun heidät laitetaan sänkyyn kodin ulkopuolelle, koska he ovat tuntemattomia ympäristöstään.

Vauvojen hajuaisti on etenkin hyvin nuorten ollessa huomattavasti kehittyneempi kuin heidän näkökykynsä. Siksi asettamalla vauvasi ympäristöön, joka haisee tutulta ja näyttää käytöltä tutulta, varmistat todennäköisemmin, että vauvasi saa hyvän vankan unen myös poissa kotoa.

Käyttämällä kotona pidettyä pinnasänkyä, jossa on lakanat, jotka on pesty samalla tavalla kuin omat pinnasänkynsä, matkasänky tulee nopeasti tutuksi vauvallesi ja tulee kodista poissa kotoa, mikä tekee heistä enemmän rento ja onnellisempi nukkua.

Kun käytät matkasänkyä säännöllisesti, vauva ymmärtää, että kun asetat matkasänkyyn, on aika kääntyä alas ja mennä nukkumaan. Antamalla vauvallesi uusien kokemusten “poistuminen” ja kiinnittämällä hänet takaisin johonkin tuttuun, saat heille mahdollisuuden rentoutua aisteissaan, vähentää jännitystasoaan ja mennä nukkumaan paljon nopeammin.

Itse asiassa jotkut äidit käyttävät matkasänkyjään chill out-tilassa vauvoilleen ja kun he ovat innoissaan uudesta ympäristöstä, aseta ne vauvansänkyyn hetkeksi vain, jotta vauva voi ryhmitellä uudelleen, ladata ja rentoutua pois kaikista uusista piristeistä, jotka voivat tulla uuvuttaviksi.

Helppokäyttöinen

Nykyään matkasängyt ovat niin kompakteja ja kevyitä, että on helppo ottaa ne mukaasi minne ikinä menetkin. Se mahtuu helposti auton takapenkille tai tavaratilaan ja on paljon vähemmän vaivalloista kuin keskimääräinen matkajärjestelmä. Ja kun saavut, pienikokoiset matkasängyt vievät vain muutaman minuutin asentamiseen ja vievät vähän tilaa, mikä tarkoittaa, että voit yleensä majoittaa ne ystävän makuuhuoneeseen tai hotellihuoneen nurkkaan ja sinulla on aina ympäristö vauvasi, jonka tiedät olevan turvallista, mukavaa ja tuttua heille olemisessa, lisää heidän mahdollisuuksiaan olla tyytyväisiä ympäristöönsä.

Ja jos huomaat, että jopa tavallinen kevyt matkasänky on edelleen liian raskas tai jos tilaa on korkeintaan, voit aina valita pop-up-matkasängyn. Yleensä pop-up matkasänky, joka on kooltaan samankokoinen kuin iso ostoskassi, kestää muutaman sekunnin, ja painaa vähemmän kuin keskimäärin suuri ostoskassi, joten se on ihanteellinen matkasänky kuljetettaviksi kaukaisempiin paikkoihin tai kun sinä olet liikkua useammin.

Hyödyllinen kotona

Jopa silloin kun et ole matkalla ja olet kotona, matkasänky voi silti olla uskomattoman hyödyllinen.

Kun tulet vauvasi ensimmäistä kertaa kotiin, vauvasi nukkuu huomattavan osan päivästä kerrallaan, jolloin et ehkä ole valmis menemään portaita ylös ja alas taipumusta vauvaasi. Asetamalla vauvasi päiväkerralla alakerrassa olevaan matkasänkyyn, vauvallasi on oma turvallinen nukkumisympäristö helposti nähtävissä ja ulottuvillasi mitä tahansa teetkin.

Arvellaan myös, että erottamalla vauvan päiväsaika nukkumisesta yöunestaan ​​erilaisella ympäristöllä, kuten matkasängyllä kevyemmässä huoneessa kuin lastentarhalla, vauvat tottuvat pitkään yöuniin paljon nopeammin ja nukkuu yön kautta aikaisemmassa iässä.

Ja kun vauva ei ole nukkumassa, matkasänkyäsi voidaan käyttää myös vauvan turvalliseen paikkaan leikkiä varten. Haluatpa suojata vauvasi lemmikkeiltä tai ruukaisilta sisaruksilta tai haluat vain pitää heidät ja heidän lelujaan kulkematta, matkasänky tarjoaa vauvalle turvallisen ja vankan ympäristön varmistaakseen, että hän voi rentoutua ja leikkiä helposti.