Googlen parannus monien joukossa on Google News, joka tarjoaa uutisia ympäri maailmaa. Se päivitetään 15 minuutin välein blogeissa, jotka myös järjestävät tarinoita osuvuuden mukaan.

Siirtymät, kuten näiden tarinoiden esiintymistiheys sivustoilla ja mitä nämä sivustot päättävät sijoittaa, samoin kuin otsikot ja julkaisuaika vaikuttavat myös otsikon sijoittamiseen sivustoon.

Se eroaa paljolti säännöllisistä SEO-pyrkimyksistä, etenkin uutistarinoiden indeksoinnin kautta. Joten tässä on tapoja tehdä hakukoneoptimointia Google Newsissa:

1. Lähteesi tulee olla korkealaatuista ja osuvaa, jotta se voidaan sisällyttää Google-uutisiin. Voit lähettää tarinasi Google News -syndikoituihin sivustoihin, kuten Business Wire tai PRweb, kiinnostaaksesi artikkelisi.

Voit myös luoda verkkosivustollesi uutisluokan, joka sisältää uutisarvoisia tietoja. Uutta sisältöä tulisi lisätä vähintään viikossa varmistaaksesi, että se tekee leikkauksen Google-uutisiin.

Jos käytät tätä menetelmää, voit ottaa yhteyttä Googleen sisällyttääksesi sen Google-uutisiin. Voit täyttää sen Uutiset-sivulla olevan lomakkeen.

2. Kuten SEO, luotat myös avainsanoihin optimoidaksesi Google-uutisia. Tämän avulla sinun on käytettävä kohdesanoja ja avainsanailmauksia parantaaksesi nimikkeiden ja sisällön sijoitusta.

Tämä on yksi niistä samanlaisista ominaisuuksista SEO ja Google Newsin välillä. Sanoen sanottuna, avainsanat määrittävät silti kohtalosi Google-uutisten optimoinnissa.

Pidä sisältö riittävällä määrällä avainsanoja oikeissa kohdissa, aivan kuten normaalissa sisällön markkinoinnissa. Lisää nämä kohdesanat myös otsikoihisi.

3. Oikea ajoitus on avain, joten lähetä ne aamulla illan sijasta. Varsinkin jos tavoitteesi ovat erittäin kilpailukykyisiä, sinun on päästävä sinne ennen kilpailuasi.

Perusta se kohdealueesi ajankohtaan, ei sijaintiisi. Aamut ovat myös parasta antaa päivälle uusi alku ja antaa sille koko päivä löytääkseen ja lukeaksesi.

4. Indeksointirobotit odottavat löytävänsä numeroita URL-osoitteistasi muutakin kuin vain tekstilinkkejä. Näin Google Uutiset on optimoitu.

Joten kun lisäät linkkisi, muista sisällyttää noin kolme tai kuusi numeroa kuten vuosi, koska näin heidät löytyy. On myös tärkeää olla käyttämättä uudelleen URL-osoitteitasi. niiden on oltava ainutlaatuisia ja staattisia.

Älä myöskään aloita tiedostojesi nimeä vuosilla tai niiden tunnuksia vuodelta. Voit aloittaa asettamalla verkkotunnuksesi ja sitten numerot.