Muodin suhteen monet ihmiset eivät tiedä mistä aloittaa. Blogien seuraaminen, aikakauslehtien lukeminen ja lukuisten muotikauppojen vierailu voivat auttaa sinua löytämään muoti-inspiraatiota. Tässä on vinkkejä, joiden avulla voit oppia luomaan muoti-inspiroituja asuja.

Vinkki nro 1 – Tunnista muoti Rut

Melko harvat ihmiset ovat muodissa ja eivät ymmärrä kuinka näyttäviä he näyttävät. Jos huomaat, että yllään sama asu asettuu päälle ja yli, olet muodissa. Tässä on joitain muita muoti-rut-merkkejä:

• Taistelee parien muodostamiseksi pariksi
• Käytä samaa asua useita kertoja
• Yllään asuasuja, jotka ovat samanlaisia ​​(esimerkiksi jos sinulla on useita saman tyylisiä t-paitoja, vain eri värejä)
• Turhautumme joka kerta, kun avaat koko kaapin ja yrität löytää jotain pukeutumista varten

Vinkki nro 2 – Löydä inspiraatiota

Kun olet selvittänyt, onko kyse muotikriisistä, sinun on ryhdyttävä toimiin välittömästi. Aloita blokkien ja muiden muotisivustojen tarkistaminen ajoittain. Useat verkkokaupat tekevät yhteistyötä monenlaisten suunnittelijoiden ja muotiasiantuntijoiden kanssa luodakseen ainutlaatuisia ja tyylikkäitä asuja. Kun ostat vaatteita, etsi kauppoja, jotka vievät ylimääräistä aikaa auttaa sinua asusteissa. Tämä ylimääräinen askel voi auttaa sinua näyttämään paremmalta ja luottamaan itseesi, kun käytät uutta asua.

Vihje nro 3 – vaatekaappien puhdistus

Kaikilla ei ole varaa päivittää vaatekaappiaan vuosittain. Vaikka haluat yrittää pitää sinut ajan tasalla uusimmista muotisuuntauksista, lompakkasi saattaa sanoa toisin. Etsi kaapistasi kohteita, joita voit käyttää uusien muotimallien kanssa. Muotisuunnittelu tehdään usein kokeilemalla virhettä. Anna luovien mehujen valua ja aloita parien muodostaminen parin kanssa erilaisilla pohjoilla. Kysy ystävältäsi mielipidettäsi ennen kuin käytät sitä. Ostokset alennusmyymälöistä tai verkkokaupoista tarjoavat sinulle kohtuuhintaisia ​​vaatteita.

Muoti voi inspiroida ja se voi inspiroida muita luomaan omia asujaan. Löydä sisäinen itseluottamus, jos todella haluat irtautua muotitekniikistasi. Opi kokeilemaan erilaisia ​​asuja, jotka voivat olla “pukeutumismoodisi” ulkopuolella, ja pakottaa itsesi käyttämään niitä. Et koskaan tiedä, täyttääkö asus muiden ja itsesi hyväksynnän, jos et katso itseäsi peiliin. Opi ottamaan riskejä vaatteesi kanssa korostamaan kehosi kaikkia kauniita piirteitä.