Vaateostokset voivat olla miellyttävä kokemus tai täydellinen työ. Mutta jos shoppailet parhaita strategioita käyttämällä, sinulla on todennäköisesti hauskaa aikaa. Tässä on useita vinkkejä järjestäytyneimmäksi ja tehokkaimmaksi ostajaksi:

Kokeile vaatteita

Kun ostat vaatteita, on selvää, että kokeilet kaikkea, mikä kiinnostaa. Useimmat vaatteet voivat näyttää täysin erilaisilta, kun ne ovat vartaloosi verrattuna pidättämiseen peilin edessä ripustimella. Vaikka ostaisit verkossa, sinulla on mahdollisuus kokeilla vaatteita vastaanottamisen jälkeen ja päättää sitten, haluatko pitää ne.

Vältä nopeita ostoksia

Anna itsellesi riittävästi aikaa tehdä ostoksia oikean tyyppisiltä asuilta vastaamaan tulevaa tilaisuutta. On tärkeää, että sinulla on aikaa selata useita kauppoja ja kokeilla asuja, ilman että sinulla on kiirettä tai stressiä. Jos sinulla ei ole rentouttavampaa ostoskokemusta, voi olla hyödyllistä valita useita kokoja samasta asusta ja kokeilla kotona rentouttavassa ympäristössä. Vaikka tämä ei ole kätevin ostoskäytäntö, koska joudut palaamaan kauppaan antamaan ylimääräisiä asuja, se antaa kuitenkin rentouttavamman lähestymistavan ostoksille.

Osta ystäväsi kanssa

Ystäväsi ottaminen mukaasi vaatteita ostettaessa on hieno tapa saada luotettava toinen mielipide ja antaa sinulle tietää, milloin asu ei oikein sovi. Jokainen rungon koko ja muoto on ainutlaatuinen, joten jokainen merkitty koko ei anna oikean sopivuuden henkilökohtaiseen vartalon muotoon. Tästä syystä se auttaa saamaan ohjeita siitä, mikä todella sopii ja mikä ei.

Monipuolinen käyttö

Kun tarkastelet varastossa olevia erilaisia ​​vaatteita, sinun kannattaa harkita, onko sinulla jo muita esineitä, jotka tulevat sen mukana. Jos esimerkiksi ostat mekon, onko sinulla kenkiä, käsilaukkua tai muita lisävarusteita? Se auttaa usein ostamaan jotain, joka menee hyvin muiden kaapissa olevien esineiden kanssa, välttääksesi ostamasta paljon enemmän kuin todella haluat. Lisäksi monipuolisemmalla asuilla on potentiaalia käyttää useita vuodenaikoja.

Muita asioita, jotka on otettava huomioon ostettaessa vaatteita, on asuntojen / liukukengien käyttäminen helppoa pääsyä varten, käsienpesulaitteen mukana pitäminen, koska jotkut pukuhuoneet voivat olla melko likaisia, ja välttää voimakasta meikkiä minimoidaksesi riski, että vaatteet pesevät pohjalle tai vastaavalle. yrität.