Kun katsot uutissyötteitä, saatat ajatella, että ne ovat joitain monimutkaisimpia asioita, jotka asetetaan. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Ne ovat todella helppo luoda, kun järjestelmä on asennettu oikein.

Voit hajottaa uutissyöttöjärjestelmän nopeaksi ja halpajärjestelmäksi, jonka voit tehdä kerran tai useita kertoja.

Ensin vastaan ​​joihinkin uutissyötteitä koskeviin kysymyksiisi. Sitten paljastelen “salaiset” vaiheet uutissyötteen perustamiselle ja hyödyntämiselle.

Yleinen kysymys # 1: Mikä on uutissyöte?
Uutissyöte on automaattisesti päivittävä luettelo tietyn aiheen viimeisimmistä uutisista. Esimerkiksi verkkosivustoni uutissyöte on aiheena pienyritysten markkinointi.

Yleinen kysymys 2: Miksi tarvitsen sellaisen?
Sen lisäksi, että se on todella hieno asia, joka sinulla on verkkosivustollasi, uutissyötteet ovat myös todella suuria liikenteen tehostajia. Niiden lisäksi ne tekevät verkkosivustostasi houkuttelevamman tärkeille Web-indeksoijalle, joka tarkastelee sivustosi sisältöä, mutta myös uutissyötteet innostavat kävijöitä palaamaan sivustollesi tuoreiden uutisten saamiseksi.

Joten hyödyt ovat kolminkertaiset:

o uusia kävijöitä,

o palauttaa vierailijoita ja

o passiiviset voitot.

Muista, että on olemassa muutamia asioita, jotka sinun täytyy tehdä nähdäksesi uutissyötteistä hyötyä.

1. Valitse kohdeyleisösi kiinnostava aihe. Valitsin pienyritysten markkinointiuutisia. Sinulle se voi olla viimeisin uutinen vaikeasta ongelmasta, joka tarttuu alaasi. Suuri osa siinä on, että sinun ei tarvitse antaa vastauksia, vaan luoda vain foorumi, josta kohdemarkkinat voivat käyttää tietoja asiasta.

2. Löydä uutissyötteesi. On olemassa useita palveluita, jotka tarjoavat uutissyötteitä erilaisista tiedoista. Kokemukseni mukaan on parasta etsiä uutisia kerääjät vain oman toimialan perusteella.

3. Sijoita syöte verkkosivustollesi. Täällä kohtasin aluksi ongelmia, mutta ohjelmoijaystävä lähetti melko edullisen ratkaisun, jonka pystyin helposti sijoittamaan uutissyöte verkkosivustollesi. Upea asia siinä, että kun olet asentanut syötteen, sinun ei koskaan tarvitse enää koskettaa sitä enää.

4. Tee sivustostasi kannattavaa. Harkitse mainosten sijoittamista samalle sivulle uutissyötteesi kanssa. Epäilemättä säännöllisesti päivitettävät uutiset ovat osuma yleisöllesi ja kun lisää ihmisiä tulee sivustoon, tulet tuottamaan passiivisia voittoja. (Sano se viisi kertaa nopeasti!)

5. Ohjaa liikennettä sivustoosi. Vuosien varrella olen löytänyt parhaan tavan ohjata liikennettä sivustoon artikkeleiden kirjoittamisen ja jakelun avulla. Se on kuin välitön laukaus käsivarressa laadulle liikenteelle.

Ja se on “salainen” kaava hyötyä uutissyötteistä. Oikeasti, se ei ole salaisuus. Tarkoitus on tietää, mitä resursseja käytetään saamaan uutissyöte toimimaan sekä sinulle että kohdeyleisöllesi.